Internationale Show in Rotterdam

Internationale Show in Rotterdam

Het was weer tijd voor onze thuis show, namelijk de Internationale Show in Rotterdam in de Ahoy. Dit jaar was op zaterdag de Internationale show en op zondag de Benelux Winner, een show die 1 x per jaar in Nederland wordt gehouden.

Op zaterdag had ik Coco en Frosty ingeschreven, beiden werden beste van het ras. In de groep deed Frosty weer wat we van hem gewend zijn, namelijk winnen! Coco is nog maar 14 maanden, maar wist toch heel knap derde in de groep te worden! Later mocht ze nog terug voor beste jeugdhond van de show en ze deed het geweldig, ze werd beste jeugdhond van de rasgroep en zelfs reserve Best in Show van alle jeugdhonden!!

Renate en Anouk hadden Noel, een zoon van Cookie en Vivace, ingeschreven in de puppyklas en hij werd reserve Best in Show van alle puppies, heel knap!!

Op zondag togen we weer naar de Ahoy, dit keer waren ook Mag en Biscuit mee. Frosty werd weer beste van de Grands en jonge Coco mocht zich wederom de beste Petit noemen! Mag werd beste reu en werd dus Benelux Winner en Biscuit beste volwassen teef en hiermee ook Benelux winner en omdat ze nu oud genoeg is werd ze ook Nederlands en daarmee ook Fins en Deens kampioen!

In de erering deden ze het ook weer erg goed, Noel werd derde van alle puppies. In de grote rasgroep was het resultaat hetzelfde als zaterdag, Frosty nummer 1 en Coco nummer 3! Ook bij de jeugdkeuring haalde ze hetzelfde resultaat:  reserve Best in Show! Zo trots op deze knappe dame!

Tijdens de Best in Show showde Frosty geweldig en zo werd hij reserve BEST IN SHOW op de Benelux Winner show 2017 van meer dan 2000 honden! Geweldig resultaat nadat hij vorig jaar in Rotterdam Best in Show werd op zijn eerste Nederlandse show, hij is pas 2 jaar oud!

Noel

Best in show puppy, op zaterdag reserve best in show puppy en zondag 3e best in show puppy.

Noel

Frosty

Frosty werd beide dagen beste Grand en beste van de groep, op zondag reserve Best in Show!

Coco

Coco werd beide dagen beste Petit, 3e van de groep en reserve Best in Show van de jeugdhonden!