North Sea Winner Show in Duinkerken

North Sea Winner Show in Duinkerken

We hadden een ongelooflijke succesvolle dag op de Internationale show in Duinkerken, Frankrijk. Er waren bijna 2000 honden ingeschreven.
In de beide rassen wonnen we alles dus veel honden mochten terugkomen in de erering.

Soleile

Allereerst deden mijn nichtjes mee in de junior handling. Soleile werd in de jongste klasse tweede met haar grote vriendin Magic en Josephine werd in de oudere klasse zelfs eerste met Biscuit!

Abricot

Daarna was het tijd voor de honden, Abricot moest tegen alle andere babies (tot 6 maanden oud) en hij showde fantastisch en werd beste van alle babies!

BonBon

BonBon is al ietsje ouder en deed mee met de pups (6 tot 9 maanden), zij showde geweldig met Anouk en werd de allerbeste pup van de show!

Fayette

Fayette is nu 14 maanden oud en dus een jeugdhond (9 tot 18 maanden), ze zette haar beste beentje voor en werd tweede van een hele grote groep jeugdhonden!

Bij de fokgroepen deden we ook mee, Cookie, Biscuit en Marie, en zij werden ook aangewezen als de beste! In de rasgroep waren het Frosty en Mag die zich mochten presenteren, aangezien zij die ochtend beste Grand en beste Petit geworden waren. Het wordt een beetje saai, maar Frosty was de beste en Mag werd tweede van de rasgroep!

Frosty

In de Best in Show showde Frosty zich weer super met als resultaat dat hij als beste hond van heel de show werd aangewezen!!